Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες - χαμηλές τιμές.

Ποιοι είμαστε και γιατί να μας προτιμήσετε;

Η ιστορία μας

Η εταιρία Golden Rent είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1999 στην Καβάλα από τον Μιχάλη Χατζηβασιλειάδη.

Η δυναμική παρουσία μας στην αγορά μεταφράζεται σε πολυάριθμο στόλο αυτοκινήτων, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και σε πάνω από 4500 σταθερούς, ευχαριστημένους πελάτες κάθε χρόνο.

 

Το όραμά μας

Φιλοδοξούμε να γίνουμε μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα μας, παρέχοντας συνεχώς στους πελάτες μας καινοτόμα προϊόντα, υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και την καλύτερη τιμή.

Απώτερός μας στόχος είναι, να αναπτύξουμε καλύτερη προσωπική επαφή με τον πελάτη, εξυπηρετώντας κάθε χρόνο περισσότερους πελάτες σε πιο πολλά σημεία στην Ελλάδα.

 

Η αποστολή μας

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά μας στον σχεδιασμό και ανάπτυξη σύγχρονου συστήματος πληροφορικής, η Golden Rent, έχει σαν στόχο να καταστεί μία μετρήσιμη δύναμη στο χώρο ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Mέσω καινοτόμων προϊόντων, αποτελεσματικών διαδικασιών, εκτενών δικτύων marketing εντός και εκτός Ελλάδος, προσλαμβάνοντας έμπειρα και αξιόλογα στελέχη.

Και όλα αυτά έχοντας ως προτεραιότητες:

Την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη
Τον σεβασμό στην αγορά στην οποία ανήκουμε
Την επιδίωξη επιτυχημένων συνεργασιών με ταξιδιωτικά γραφεία και ξενοδοχεία

Εξυπηρέτηση

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες – χαμηλές τιμές.

Η εταιρία Golden Rent προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην Θεσσαλονίκη – Καβάλα – Ξάνθη, γιατί διαθέτει έναν μεγάλο στόλο καινούργιων αυτοκινήτων και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (γραφεία, συνεργεία).

Η εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί δέσμευση που υπαγορεύει αξεπέραστη εξυπηρέτηση και εξαιρετική αξία για τα χρήματά σας.

Μπορούμε να είμαστε οπουδήποτε μας ζητήσετε. Το προσωπικό μας μπορεί να παραδώσει ή να παραλάβει το αυτοκίνητό σας, σε οποιοδήποτε σημείο είναι βολικό για εσάς, στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στο αεροδρόμιο Καβάλας «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στα λιμάνια Καβάλας ή Κεραμωτής, στους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων Θεσσαλονίκης, Καβάλας ή Ξάνθης, στο σταθμός ΟΣΕ της Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο σας ή όπου αλλού μας το ζητήσετε στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, Καβάλας ή Ξάνθης.