Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες - χαμηλές τιμές.

Ποιοι είμαστε και γιατί να μας προτιμήσετε;

Η ιστορία μας

Η εταιρία Golden Rent είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1999 στην Καβάλα από τον Μιχάλη Χατζηβασιλειάδη.

Η δυναμική παρουσία μας στην αγορά μεταφράζεται σε πολυάριθμο στόλο αυτοκινήτων, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και σε πάνω από 4500 σταθερούς, ευχαριστημένους πελάτες κάθε χρόνο.

 

Το όραμά μας

Φιλοδοξούμε να γίνουμε μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα μας, παρέχοντας συνεχώς στους πελάτες μας καινοτόμα προϊόντα, υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και την καλύτερη τιμή.

Απώτερός μας στόχος είναι, να αναπτύξουμε καλύτερη προσωπική επαφή με τον πελάτη, εξυπηρετώντας κάθε χρόνο περισσότερους πελάτες σε πιο πολλά σημεία στην Ελλάδα.

 

Η αποστολή μας

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά μας στον σχεδιασμό και ανάπτυξη σύγχρονου συστήματος πληροφορικής, η Golden Rent, έχει σαν στόχο να καταστεί μία μετρήσιμη δύναμη στο χώρο ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Mέσω καινοτόμων προϊόντων, αποτελεσματικών διαδικασιών, εκτενών δικτύων marketing εντός και εκτός Ελλάδος, προσλαμβάνοντας έμπειρα και αξιόλογα στελέχη.

Και όλα αυτά έχοντας ως προτεραιότητες:

Την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη
Τον σεβασμό στην αγορά στην οποία ανήκουμε
Την επιδίωξη επιτυχημένων συνεργασιών με ταξιδιωτικά γραφεία και ξενοδοχεία