Νέος σταθμός στην Αλεξανδρούπολη

Εξυπηρέτηση

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες – χαμηλές τιμές

Η εταιρία Golden Rent προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην Θεσσαλονίκη – Καβάλα – Ξάνθη, γιατί διαθέτει έναν μεγάλο στόλο καινούργιων αυτοκινήτων και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (γραφεία, συνεργεία – πλυντήρια αυτοκίνητων ).

Η εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί δέσμευση που υπαγορεύει αξεπέραστη εξυπηρέτηση και εξαιρετική αξία για τα χρήματά σας

Προτεραιότητά μας είναι η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση του πελάτη.
Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας. Για το σκοπό αυτό δουλεύουμε και βελτιώνουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας. Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί όχι μόνο υπόσχεση αλλά και δέσμευση για εμάς.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, ο στόλος καινούργιων οχημάτων που διαθέτουμε και οι σύγχρονες υποδομές μας αποτελούν εγγύηση για την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης σε όλους τους πελάτες μας.

  • Δυνατότητα άμεσης κράτησης με το online σύστημα κρατήσεων της ιστοσελίδας μας.
  • Παράδοση και παραλαβή του αυτοκινήτου σε αεροδρόμια, λιμάνια και σταθμούς.
  • Επιπλέον δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου σε σημείο της προτίμησής σας.
  • Στην περίπτωση που η πτήση άφιξής σας καθυστερεί, σας περιμένουμε. Εσείς απλά στην κράτησή σας, ενημερώστε μας για τον αριθμό πτήσης σας.

Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας, όλο το 24ωρο, για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Ασφαλή αυτοκίνητα νέας τεχνολογία

Η εταιρία Golden Rent δίνει έμφαση στην ασφάλεια των πελατών της. Παρέχουμε στον πελάτη την δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων διαφορετικών κατηγοριών με πλούσιο εξοπλισμό και υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας.

ΟΧΙ Κρυφές χρεώσεις

Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Οι τιμές μας είναι ελκυστικές και σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ πολλές υπηρεσίες για τις οποίες άλλες εταιρίες σας χρεώνουν στο τέλος της ημέρας