Νέος σταθμός στην Αλεξανδρούπολη

Συχνές ερωτήσεις

Μπορούνε όλοι να ενοικιάσουν κάποιο όχημα από την Golden Rent;

Για να μισθώσεις όχημα από την Golden Rent Car Rental χρειάζεται να έχεις συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας σου, να είσαι κάτοχος άδειας οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες και να μην έχεις ξεπεράσει το 75ο έτος της ηλικίας σου.

Δικαίωμα ενοικίασης έχουν όλοι ανεξαρτήτως εθνικότητας.

Τι έγγραφα χρειάζεται να έχω μαζί μου κατά την παραλαβή αυτοκινήτου;

Κατά την παραλαβή αυτοκινήτου από την Golden rent Car Rental χρειάζεται να προσκομίσεις τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο

2. Ευρωπαϊκή ή Διεθνή Άδεια Οδήγησης σε ισχύ για τουλάχιστον 12 μήνες

3. Πιστωτική Κάρτα VISA, Master Card ή American Express για λόγους εγγύησης. Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να νοικιάσετε το όχημα που επιθυμείτε καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση η οποία σας επιστρέφεται με την λήξη της ενοικίασης του αυτοκίνητου.

Ποια είναι τα είδη οχημάτων προς ενοικίαση;

Στη Goden Rent Car Rental μπορείτε να μισθώσετε αυτοκίνητα και Van κάθε κατηγορίας που μπορεί να περιλαμβάνουν μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, βενζινοκίνητα, πετρελαιοκίνητα ή υβριδικά και πολυθεσία van με έως και 9 θέσεις. Δείτε αναλυτικά τη λίστα του στόλου μας εδώ.

Τι περιλαμβάνει η ενοικίαση οχήματος;

Για κάθε όχημα που μισθώνετε, παρέχεται η βασική ασφάλιση οχήματος (CDW), η ασφάλεια προς τρίτους , ελεύθερα χλμ. (σε μισθώσεις μικρότερων των τριών ημερών υπάρχει περιορισμός 200 χλμ./ημέρα ) & οδική βοήθεια.

* Σε περίπτωση που υπάρχουν παραπάνω χιλιόμετρα η επιπλέον χρέωση διαμορφώνεται ανάλογα με την κατηγορία αυτοκίνητου.

Ποιος είναι ο ελάχιστος και ο μέγιστος χρόνος ενοικίασης ενός οχήματος;

Ο ελάχιστος χρόνος ενοικίασης ενός οχήματος από την Golden Rent Car Rental είναι η μία ημέρα (24 ώρες). Εάν επιθυμείτε να ενοικιάσετε κάποιο όχημα για διάρκεια μικρότερη της μιας ημέρας, η χρέωση παραμένει η ίδια με αυτή της μιας ημέρας.

Ο μέγιστος χρόνος ενοικίασης οχήματος που σας προσφέρει η Golden Rent Car Rental είναι απεριόριστος. Για μακροχρόνιες μισθώσεις ή για μισθώσεις ανά μήνα μπορείτε να δείτε περισσότερα στην σελίδα leasing ή να επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2310 47 80 80 .

Ποιες είναι οι τοποθεσίες παράδοσης και παραλαβής των οχημάτων της Golden Rent Car Rental;

Οι επιλογές της τοποθεσίας παράδοσης και παραλαβής των οχημάτων της Golden Rent είναι πάρα πολλές. Tα Αεροδρόμια Θεσσαλονίκης και Καβάλας, οι Σιδηροδρομικοί σταθμοί Θεσσαλονίκης και Ξάνθης, τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Ξάνθης. Επίσης τα αυτοκίνητα της Golden Rent μπορούν να σας περιμένουν στα λιμάνια της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας και της Κεραμωτής. Η παράδοση και παραλαβή των οχημάτων μας μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης και από οποιοδήποτε ξενοδοχείο επιθυμείτε για τις πόλεις της Θεσσαλονίκης Καβάλας και Ξάνθης.

Επιτρέπεται η διέλευση των οχημάτων εκτός Ελληνικών συνόρων;

Φυσικά και μπορείτε να ταξιδέψετε εκτός των Ελληνικών συνόρων με κάποιο από τα οχήματα της Golden Rent Car Rental, πάντα όμως κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μας.

Μπορεί κάποιος να ενοικιάσει όχημα αυθημερόν;

Όλες οι κρατήσεις πραγματοποιούνται από το σύστημα κρατήσεων της ιστοσελίδας μας (www.goldenrent.gr) όπου μπορείτε να κλείσετε το όχημα της αρεσκείας σας για τουλάχιστον 48 ώρες μετά. Στην περίπτωση που θέλατε κάποιο όχημα άμεσα για την ίδια μέρα (Κράτηση της τελευταίας στιγμής) χρειάζεται να έρθετε σε επαφή μαζί μας τηλεφωνικά, και να παραλάβετε το όχημα σας ακόμη και εντός 20 λεπτών (βάση διαθεσιμότητας).

Ποιες είναι οι ώρες παραλαβής / παράδοσης των οχημάτων;

Τα γραφεία μας λειτουργούν από τις 8:00 έως τις 20:00. Φυσικά μπορείτε να παραδώσετε ή να παραλάβετε το όχημά σας και εκτός ωραρίου των γραφείων μας μετά από συνεννόηση.

Πως και που μπορώ να πληρώσω για την ενοικίασή μου;

Κατά την διάρκεια της κράτησή σας μπορείτε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση, με πιστωτική μέσω Paypal ακόμη και με πληρωμή στο γραφείο μας. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας και ενημερωθείτε για τον τρόπο πληρωμής.

Μπορώ να πληρώσω για την ενοικίασή μου κατά την παραλαβή του οχήματος ή με την παράδοσή του; Η πληρωμή της ενοικίασης αυτοκίνητου πραγματοποιείται πάντα με την παραλαβή του αυτοκίνητου.

Αν θέλω να επεκτείνω την ενοικίασή μου μέχρι πότε μπορώ να σας ενημερώσω;

Στην περίπτωση που θέλετε να επεκτείνετε την ενοικίαση του οχήματός σας μπορείτε να αποστείλετε e-mail στο info@goldenrent.gr με τον αριθμό της κράτησής σας μέχρι και μία ημέρα πριν την ορισμένη ημερομηνία παράδοσης ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά μέχρι και 2 ώρες πριν την ώρα παράδοσης του οχήματος.

Μπορώ να ακυρώσω ή ακόμη και να τροποποιήσω την κράτησή μου;

Αν έχετε κάνει κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας με τον αριθμό της κράτησής σας. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύει η πολιτική ακύρωσης της εταιρείας μας και δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.

Υπάρχει κόστος για την ακύρωση της κράτησής μου;

Δεν υπάρχει κανένα κόστος σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης..

Υπάρχει παιδικό κάθισμα στο ενοικιαζόμενο όχημα;

Φυσικά και παρέχεται παιδικό κάθισμα στο ενοικιαζόμενο όχημα εφόσον το ζητήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ βρεφικού καθίσματος, παιδικού ή booster για πιο μεγάλα παιδιά δωρεάν. Η τοποθέτησή του πραγματοποιείται από εμάς ή αν θέλετε μπορείτε να μας ενημερώσετε ότι θα την κάνετε εσείς. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε 2ο ή και 3ο παιδικό κάθισμα με επιπλέον κόστος.

Υπάρχει κάτι που δεν περιλαμβάνεται στην ασφάλιση του οχήματός μου;

1. Ζημιές που θα γίνουν στο αμάξωμα και την μηχανή του αυτοκινήτου (π.χ. λαμαρίνα, φανάρια, εξωτερικούς καθρέπτες, πινακίδα ,μηχανικά μέρη )

2. Ζημιές που θα γίνουν στα ελαστικά και στους τροχούς του οχήματος

3. Σπάσιμο στα κρύσταλλα του οχήματος (παρμπρίζ και πλαϊνά παράθυρα)

4. Ζημιές που θα γίνουν στο κάτω μέρος και στο εσωτερικό του οχήματος

5. Ζημιές η βλάβες που θα προκληθούν από κακή χρήση

6. Έξοδα από ανεφοδιασμό με λάθος καύσιμο

7. Έξοδα αντικατάστασης του κλειδιού του οχήματος

8. Έξοδα αντικατάστασης από απώλεια ρεζέρβας και διάφορων εργαλείων του οχήματος καθώς και τρίγωνο ή πυροσβεστήρα

9. Έξοδα επισκευής από ζημιές στο εσωτερικό ή στο χώρο αποσκευών

10. Έξοδα βιολογικού καθαρισμού όταν το όχημα επιστραφεί με υπερβολικά βρώμικο εσωτερικό

11. Έξοδα διαχείρισης ατυχήματος από υπαιτιότητα του ενοικιαστή

12. Έξοδα διαχείρισης προστίμων που θα προκύψουν κατά την περίοδο ενοικίασης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καμία ασφάλεια δεν ισχύει σε περίπτωση που ο ενοικιαστής τελεί υπό την επίδραση οινοπνεύματος ή τοξικών ουσιών, κατά παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Ν2696/1999 ΦΕΚ 57Α) ή από άτομα τα οποία δεν αναγράφονται ως οδηγοί στο μισθωτήριο συμβόλαιο, καθώς και σε περίπτωση που δεν προσκομιστεί καταγραφή του συμβάντος από την τροχαία ή την υπηρεσία φροντίδας ατυχήματος της ασφαλιστικής εταιρίας που είναι ασφαλισμένα τα οχήματα της Golden Rent.

Μπορώ να έχω έξτρα ασφαλιστικές καλύψεις;

Με καταβολή εξτρά χρέωσης ανάλογα με την κατηγορία του αυτοκίνητου μπορείτε να επιλέξετε :

Την F.D.W. Ασφάλεια με μερική απαλλαγή :

Στην μερική απαλλαγή του μισθωτή δεν περιλαμβάνονται οι περιπτώσεις κλοπής – πυρός αυτοκινήτου, ζημίες στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, στους τροχούς (ελαστικά, ζάντες, τάσια), κάψιμο καθισμάτων, απώλεια των κλειδιών και οποιαδήποτε απώλεια εξαρτήματος του αυτοκινήτου .

Σημ.: H παραπάνω ασφάλεια δεν καλύπτει ζημίες που έχουν προκληθεί, κατά τον χρόνο που ο οδηγός τελεί υπό την επίδραση οινοπνεύματος ή τοξικών ουσιών, κατά παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Ν2696/1999 ΦΕΚ 57Α’) ή από άτομα τα όποια δεν αναγράφονται ως οδηγοί στο μισθωτήριο συμβόλαιο, καθώς και σε περίπτωση που δεν προσκομιστεί καταγραφή του συμβάντος από την τροχαία ή την υπηρεσία φροντίδας ατυχήματος της ασφαλιστικής εταιρίας που είναι ασφαλισμένα τα οχήματα της Golden Rent.

ή

Την Full Extra Ασφάλεια (W.U.G – TP) με Μηδενική Απαλλαγή ¨

Επιλέγοντας την ασφάλεια αυτή, δεν επιβαρύνεστε: για κλοπή-φωτιά αυτοκινήτου, για ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, τροχούς, (ελαστικά, ζάντες,τάσια), κάψιμο καθισμάτων, απώλεια των κλειδιών και για οποιαδήποτε απώλεια εξαρτήματος του αυτοκινήτου.

Σημ.: H παραπάνω ασφάλεια δεν καλύπτει ζημίες που έχουν προκληθεί, κατά τον χρόνο που ο οδηγός τελεί υπό την επίδραση οινοπνεύματος ή τοξικών ουσιών, κατά παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Ν2696/1999 ΦΕΚ 57Α’) ή

από άτομα τα όποια δεν αναγράφονται ως οδηγοί στο μισθωτήριο συμβόλαιο, καθώς και σε περίπτωση που δεν προσκομιστεί καταγραφή του συμβάντος από την τροχαία ή την υπηρεσία φροντίδας ατυχήματος της ασφαλιστικής εταιρίας που είναι ασφαλισμένα τα οχήματα της Golden Rent.