ΣύνδεσηΑναζήτηση παραγγελίας

Για άμεση επικοινωνία καλέστε μας στο:

+30 6974 776015

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρία Golden Rent είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1999 στην Καβάλα από τον Μιχάλη Χατζηβασιλειάδη.

Η δυναμική παρουσία μας στην αγορά μεταφράζεται σε πολυάριθμο στόλο αυτοκινήτων, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και σε πάνω από 600 σταθερούς, ευχαριστημένους πελάτες κάθε χρόνο.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Φιλοδοξούμε να γίνουμε μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα μας, παρέχοντας συνεχώς στους πελάτες μας καινοτόμα προϊόντα, υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και την καλύτερη τιμή.

Απώτερός μας στόχος είναι, να αναπτύξουμε καλλίτερη προσωπική επαφή με τον πελάτη, εξυπηρετώντας κάθε χρόνο περισσότερους πελάτες σε πιο πολλά σημεία στην Ελλάδα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά μας στον σχεδιασμό και ανάπτυξη σύγχρονου συστήματος πληροφορικής, η Golden Rent, έχει σαν στόχο να καταστεί μία μετρήσιμη δύναμη στο χώρο ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Mέσω καινοτόμων προϊόντων, αποτελεσματικών διαδικασιών, εκτενών δικτύων marketing εντός και εκτός Ελλάδος, προσλαμβάνοντας έμπειρα και αξιόλογα στελέχη.

Και όλα αυτά έχοντας ως προτεραιότητες:

  • Την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη
  • Τον σεβασμό στην αγορά στην οποία ανήκουμε
  • Την επιδίωξη επιτυχημένων συνεργασιών με ταξιδιωτικά γραφεία και ξενοδοχεία.

ΔΩΡΕΑΝ
ΠΑΡΟΧΕΣ

  24ωρη οδική βοήθεια 
Ελεύθερα χιλιόμετρα
(μέχρι 2 ημέρες 100 χιλ./ημέρα)
Αλυσίδες χιονιού 
Δεύτερος και Τρίτος οδηγός

Δείτε όλες τις δωρεάν παροχές μας

Γιατι
εμάς

Η εταιρία Golden Rent είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1999 στην Καβάλα από τον Μιχάλη Χατζηβασιλειάδη...

Δείτε περισσότερα...

Επικοινωνία

  Τζιβελεκίδη 5, Χρυσούπολη Καβάλας, Τ.Κ. 64200  
  Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης Τ. +30 6974776015 
  Αεροδρόμιο Καβαλάς T. +30 6973 337 304 
  Email info@goldenrent.gr
facebook Find us on Facebook

© 2014 GoldenRent.gr. All Rights Reserved
Design by ToastedWeb