ΣύνδεσηΑναζήτηση παραγγελίας

Για άμεση επικοινωνία καλέστε μας στο:

0030 – 2310 47 80 80

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες - χαμηλές τιμές.

carssΗ εταιρία Golden Rent προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην Θεσσαλονίκη - Καβάλα - Ξάνθη, γιατί διαθέτει έναν μεγάλο στόλο καινούργιων αυτοκινήτων και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (γραφεία, συνεργεία).

Η εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί δέσμευση που υπαγορεύει αξεπέραστη εξυπηρέτηση και εξαιρετική αξία για τα χρήματά σας.

Προτεραιότητά μας είναι η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση του πελάτη.
Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας. Για το σκοπό αυτό δουλεύουμε και βελτιώνουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας. Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί όχι μόνο υπόσχεση αλλά και δέσμευση για εμάς.

Μπορούμε να είμαστε οπουδήποτε μας ζητήσετε. Το προσωπικό μας μπορεί να παραδώσει ή να παραλάβει το αυτοκίνητό σας, σε οποιοδήποτε σημείο είναι βολικό για εσάς, στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στο αεροδρόμιο Καβάλας «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στα λιμάνια Καβάλας ή Κεραμωτής, στους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων Θεσσαλονίκης, Καβάλας ή Ξάνθης, στο σταθμός ΟΣΕ της Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο σας ή όπου αλλού μας το ζητήσετε στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, Καβάλας ή Ξάνθης.

Ασφαλή αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας.
Η εταιρία Golden Rent δίνει έμφαση στην ασφάλεια των πελατών της. Παρέχουμε στον πελάτη να επιλέξει μέσα από μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων διαφορετικών κατηγοριών με πλούσιο εξοπλισμό και υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας.

ΟΧΙ Κρυφές χρεώσεις
Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Οι τιμές μας είναι ελκυστικές και σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ πολλές υπηρεσίες για τις οποίες άλλες εταιρίες σας χρεώνουν στο τέλος της ημέρας.

ΔΩΡΕΑΝ
ΠΑΡΟΧΕΣ

  24ωρη οδική βοήθεια 
Ελεύθερα χιλιόμετρα
(μέχρι 2 ημέρες 200 χιλ./ημέρα)
Αλυσίδες χιονιού 
Δεύτερος και Τρίτος οδηγός

Δείτε όλες τις δωρεάν παροχές μας

Γιατι
εμάς

Η εταιρία Golden Rent είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1999 στην Καβάλα από τον Μιχάλη Χατζηβασιλειάδη...

Δείτε περισσότερα...

Επικοινωνία

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης
Αεροδρόμιο Καβάλας


Τηλέφωνο : 0030 – 2310 478 080

E-mail: info@goldenrent.gr

Fax: +30 – 2310 465185 Θεσσαλονίκης

Fax: +30 – 25910 25 253 Καβάλας

facebook Find us on Facebook

© 2014 GoldenRent.gr. All Rights Reserved
Design by ToastedWeb