Γιατί να επιλέξετε την εταιρία μας;

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες - χαμηλές τιμές.

Γιατί να μας προτιμήσετε

 

Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες – χαμηλές τιμές.

 

Η εταιρία Golden Rent προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην Θεσσαλονίκη – Καβάλα – Ξάνθη, γιατί διαθέτει έναν μεγάλο στόλο καινούργιων αυτοκινήτων και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (γραφεία, συνεργεία – πλυντήρια αυτοκίνητων ).

Η εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί δέσμευση που υπαγορεύει αξεπέραστη εξυπηρέτηση και εξαιρετική αξία για τα χρήματά σας.

Προτεραιότητά μας είναι η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση του πελάτη.
Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας. Για το σκοπό αυτό δουλεύουμε και βελτιώνουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας. Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί όχι μόνο υπόσχεση αλλά και δέσμευση για εμάς.

Μπορούμε να είμαστε οπουδήποτε μας ζητήσετε. Το προσωπικό μας μπορεί να παραδώσει ή να παραλάβει το αυτοκίνητό σας, σε οποιοδήποτε σημείο είναι βολικό για εσάς, στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», στο αεροδρόμιο Καβάλας «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στα λιμάνια Καβάλας ή Κεραμωτής, στους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων Θεσσαλονίκης, Καβάλας ή Ξάνθης, στο σταθμός ΟΣΕ της Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο σας ή όπου αλλού μας το ζητήσετε στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, Καβάλας ή Ξάνθης.

Ασφαλή αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας.
Η εταιρία Golden Rent δίνει έμφαση στην ασφάλεια των πελατών της. Παρέχουμε στον πελάτη την δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μία μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων διαφορετικών κατηγοριών με πλούσιο εξοπλισμό και υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας.

ΟΧΙ Κρυφές χρεώσεις
Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Οι τιμές μας είναι ελκυστικές και σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ πολλές υπηρεσίες για τις οποίες άλλες εταιρίες σας χρεώνουν στο τέλος της ημέρας.